Aquesta iniciativa ofereix un servei de repartiment de cistelles de verdures de temporada, locals i ecològiques. S'ofereixen dues modalitats de cistella, una mitjana de 12 euros i una altra gran de 18 euros. Aquesta cistella ecològica d'alta qualitat suposa un gran valor afegit per: incloure productes locals de l’horta valenciana, sempre ecològics i de temporada, i per ser repartida pels xics i xiques de la fundació; contribuint així a afavorir la seua inserció soci-laboral a més de a la nostra pròpia dieta i hàbits saludables. Tot açò amb la comoditat de poder arreplegar la cistella de camí a casa en els punts del campus reservats per a açò o bé, de manera gratuïta, rebre-la al teu propi despatx o on ens indiques.


Com funciona?

  1. Entra si tens compte o registra't en aquest enllaç Entreu. En registrar-te rebràs un email de confirmació de la teua inscripció.
  2. Una vegada inscrit, tots els dijous a primera hora rebràs un email perquè pugues fer la teua comanda fins al diumenge 9:30 PM, que et servirem el dimecres següent. No estàs obligat a demanar totes les setmanes, solament quan ho desitges.
  3. Per a poder adquirir la cistella, hauràs d'anar al menú ADQUIRIR CISTELLA.
  4. Encara que pots canviar-la en cada comanda, és important indicar el teu lloc de recollida per defecte a l'apartat LES MEUES ADRECES al teu perfil. Tens l'accés al peu de pàgina i dalt a la dreta clicant sobre el nom de l'usuari.
  5. El pagament es realitzarà a través de la plataforma amb la teua targeta de crèdit.

En aquest vídeo resum trobaràs més informació:
Per a qualsevol dubte, contacta amb nosaltres: cedat@upv.es o a través del telèfon 963877036